Září 2008

To je hrozné!!!

30. září 2008 v 19:35 | Veronika
To je ale fakt hrozné!!!!!!!!!!!!!
Všetky články sa mi premiestnili do menu
Ja tomu vôbec nerozumiem!
A všimla som si že taký problém majú aj iné blogy.
Ale dúfam že sa to čím skôr opraví.



Photoshoots

26. září 2008 v 14:24 | Veronika |  Photoshoots Olseniek

Foto Olsen

26. září 2008 v 14:18 | Veronika |  Olsenky spolu

Životopis ASH

26. září 2008 v 13:59 | Veronika |  Životopis Ashley
http://photos.olsen-fan.net/albums/photoshoots/marieclaireout/normal_s13.jpg
Celé meno: Ashley Fuller Olsen
Dátum narodenia: 13.6. 1986 ( 2 minúty pred Mary-Kate)
Farba očí: Modro zelené
Koníčky: Tanec ( balet, hip-hop, swing) tenis
Obľúbené obchody: V Los Angeles - Fred Segal a Miu Miu, V New Yorku - scoop a Irene wong
Obľúbený TV seriál: Priatelia
Obľúbený film: Ever After
Obľúbená kniha: Myši a ľudia
Obľúbené zviera: Jej pes Lucy
Obľúbené jedlo: Špagety
Obľúbený nápoj: Džús
Obľúbené farby: Žltá, purpurová a modrá
Obľúbená sviatok: Vianoce
Obľúbené športy: Penálta

Filmografie Ashley

26. září 2008 v 13:54 | Veronika |  Filmografie Ashley
http://photos.olsen-fan.net/albums/photoshoots/seventeen/normal_110.jpg
1992 - Ideme k babičke
1993 - Mesačný kameň
1994 - Ako bol dobytý západ
1995 - You are invited to Mary-Kate and Ashley Sleepover Patry
1995 - Malé dohadzovačky
1997 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's Christmas Party
1997 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's Birthday Party
1998 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's Costume Party
1999 - Výlet do Paríža
1999 - Gólová vámena
2000 - Sestry v akcii
2000 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's school dance
2001 - Sestry v Londýne
2001 - Slnečné prázdniny na Bahamách
2002 - Dostať sa tam ( Zábavná cesta a sladkých šestnásť )
2003 - Charliho anjeli
2004 - Jeden deň n New Yorku

Photoshoots Ashley

26. září 2008 v 13:46 | Veronika |  Photoshoots Ashley

Fotky Ashley Olsen

26. září 2008 v 13:44 | Veronika |  Fotky Ashley








http://www.hairstylescut.com/images/celebrity-hairstyles/Ashley_Olsen.jpg

Životopis MK

26. září 2008 v 13:35 | Veronika |  Životopis Mary-Kate
http://www.criticsrant.com/Images/criticsrant_com/News%20Rants/mary_kate_olsen_4.jpg
Celé meno: Mary-Kate Olsen
Farba očí: Modro zelené
Narodila sa: 13.6. 1986 (v piatok)
Koníčky: Jazda na koni
Obľúbené obchody: V Los Angeles - fred Segal a Planet Funk
Obľúbený TV seriál: Priatelia
Obľúbený film: Titanic
Obľúbená kniha: Oliver Twist
Obľúbené jedlo: Pizza
Obľúbené zviera: Kôň
Obľúbený nápoj: Džús
Obľúbené farby: Gaštanová a modrá
Obľúbený sviatok: Vianoce
Obľúbené športy: Futbal a basketbal

Filmografie Mary-Kate

26. září 2008 v 13:30 | Veronika |  Filmografie MK
http://img.osobnosti.cz/foto/mary-kate-olsen/N171507-3fd92.jpg
1992 - Ideme k babičke
1993 - Mesačný kameň
1994 - Ako bol dobytý západ
1995 - You are invited to Mary-Kate and Ashley Sleepover Party
1995 - Malé dohadzovačky
1997 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's Christmas Party
1997 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's Birthday Party
1998 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's Costume Party
1999 - Výlet do Paríža
1999 - Gólová vámena
2000 - Sestry v akcii
2000 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's school dance
2001 - Sestry v Londýne
2001 - Slnečné prázdniny na Bahamách
2001 - Mary-Kate a Ashley v akci
2002 - Dostať sa tam ( Zábavná cesta a sladkých šestnásť )
2003 - Charliho anjeli
2004 - Jeden deň v new Yorku
2006 - Warholka (Factory Girl)
2007 - Tráva ( Weeds )

Fotky Mary-Kate

26. září 2008 v 13:25 | Veronika |  Fotky Mary-Kate




http://www.thereeler.com/images/mary-kate.jpg
http://www.criticsrant.com/Images/criticsrant_com/News%20Rants/mary_kate_olsen_4.jpg
http://www.poster.net/olsen-twins-the/olsen-twins-the-photo-mary-kate-olsen-6234383.jpg
http://img.osobnosti.cz/foto/mary-kate-olsen/N213226-ae043.jpg
http://media.justjared.com/headlines/2007/09/mary-kate-olsen-conan.jpg

Photoshoot

26. září 2008 v 13:18 | Veronika |  Photoshoots Mary-Kate

Prepáčte

25. září 2008 v 21:27 | Veronika

Práve ste si utčite všimli že je to tu trošku zmenené. Ale nebojte sa takto to určite nezostane. Ja som len skúšala úpravy a dopadlo to takto. Tak a teraz sa mi to už zasa upravovať nechce tak to upravím zajtra alebo najbližšie keď sa bude dáť. Poupravujem tu rubriky a zahrniem to do jednej a bude to OK. Ale dúfam že aj napriek tomu budete moju stránku navštevovať tak často ako sa bude dáť a ja sa trošku poponáhľam s tou malou rekonštrukciou.

Napíšte váš názor do kementára.




SONC - Finále!

24. září 2008 v 18:18 | Veronika |  SONC
Tak, a je to tu! Je tu finále SONC.
V 2. kole vypadli Mata a Kikusa.
Ale do finále sa dostávajú Kačka a Anita. Gratulujem!
Tak a tu sú súťažiaci
Kačka
Jej blog: TU
Súťaží s Olsenkami
Anita
Jej blog: TU
Súťaži s Hilary Duff


SONC - 2. kolo

19. září 2008 v 17:14 | Veronika |  SONC
No tak to skončilo minute kolo.
Tinusqa5 % (2 Hlasy)5 %2 Hlasy
Adka10 % (4 Hlasy)10 %4 Hlasy
Kačka46 % (19 Hlasy)46 %19 Hlasy
Mata a Kikusa15 % (6 Hlasy)15 %6 Hlasy
Anita24 % (10 Hlasy)24 %10 Hlasy
Vypali TinusQa a Adka. Do 2. kola postúpuju: Kačka, Maťa a Kikusa a Anita. Gratulujem!
Tak tu sú súťažiaci a ich celebrity:
1. Kačka
Jej blog: TU
Bude súťažiť s Olsenkami
2. Mata a Kikusa
Ich blog: TU
Budú súťažiť s Ashley Roberts
3. Anita
Jej blog: TU
Bude súťažiť s Hilary Duff

2. bleskovka

16. září 2008 v 17:39 | Veronika |  Bleskovky
1. Ahoj
2. Ako v škole?
3. Čo robíš?
4. Ktorá z Olseniek je na obrázku?
5. Čo na diplom?
6. Paa a príď sem zas