Srpen 2008

Mary-kate znova nafarbená

25. srpna 2008 v 15:37 | Veronika

Mary-Kate v Starbucks

25. srpna 2008 v 15:36 | Veronika |  Mary-Kate Olsen

Mary-kate a Ashley v Paríži

25. srpna 2008 v 15:33 | Veronika

Filmografie MK

25. srpna 2008 v 15:22 | Veronika |  Mary-Kate Olsen
1992 - Ideme k babičke
1993 - Mesačný kameň
1994 - Ako bol dobytý západ
1995 - You are invited to Mary-Kate and Ashley Sleepover Party
1995 - Malé dohadzovačky
1997 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's Christmas Party
1997 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's Birthday Party
1998 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's Costume Party
1999 - Výlet do Paríža
1999 - Gólová vámena
2000 - Sestry v akcii
2000 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's school dance
2001 - Sestry v Londýne
2001 - Slnečné prázdniny na Bahamách
2001 - Mary-Kate a Ashley v akci
2002 - Dostať sa tam ( Zábavná cesta a sladkých šestnásť )
2003 - Charliho anjeli
2004 - Jeden deň v new Yorku
2006 - Warholka (Factory Girl)
2007 - Tráva ( Weeds )

Filmografie ASH

25. srpna 2008 v 15:11 | Veronika |  Ashley Olsen
1992 - Ideme k babičke
1993 - Mesačný kameň
1994 - Ako bol dobytý západ
1995 - You are invited to Mary-Kate and Ashley Sleepover Patry
1995 - Malé dohadzovačky
1997 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's Christmas Party
1997 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's Birthday Party
1998 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's Costume Party
1999 - Výlet do Paríža
1999 - Gólová vámena
2000 - Sestry v akcii
2000 - You are invited to Mary-Kate and Ashley's school dance
2001 - Sestry v Londýne
2001 - Slnečné prázdniny na Bahamách
2002 - Dostať sa tam ( Zábavná cesta a sladkých šestnásť )
2003 - Charliho anjeli
2004 - Jeden deň n New Yorku


SONB - prihlásenie

24. srpna 2008 v 17:58 | Veronika |  SONB

Tak som sa tu rozhodla dať SONB - súťaž o naj blog.

Keď sa prihlási 5 súťažiacich so svojim blogom, tak sa môže začať 1. kolo. tak sa prosím prihláste.


Ak sa chcete prihlásiť so SONBU tak vyplnte prihlášku:

1. Prezívku

2. Svoj blog

3. O kom blog máte


Prihlášku vyplnte do komentárov.



Kto sa Vám na fotke páči viac?

24. srpna 2008 v 15:49 | Veronika |  Ankety
Mary-Kate..............................alebo...................................Ashley



Komu pristanú nové topánky viac?

24. srpna 2008 v 15:40 | Veronika |  Ankety
Ashley................................alebo...............................Mary-Kate

Animácie5

24. srpna 2008 v 15:34 | Veronika |  Animácie

Animácie4

24. srpna 2008 v 15:31 | Veronika |  Animácie

Animácie3

24. srpna 2008 v 15:27 | Veronika |  Animácie

Animácie2

24. srpna 2008 v 15:23 | Veronika |  Animácie
http://img431.imageshack.us/img431/6088/21063795814iv.gif

Animácie1

24. srpna 2008 v 15:21 | Veronika |  Animácie

Animácie

24. srpna 2008 v 15:18 | Veronika |  Animácie

Colorky

24. srpna 2008 v 15:00 | Veronika |  Moja tvorba
Neskôr doplním ďalšie. Píšte do komentárov ako sa vám páčia.

Prosím nekopírovať! Je to moja tvorba.

Ďakujem.

Moje záložky

22. srpna 2008 v 16:44 | Veronika |  Moja tvorba

Prosím nekopírovať! Je to moja tvorba.

Ďakujem.